Adventi koncertünk az "Idősek Házában"

Csütörtök délután a Budapest V. Belváros-Lipótváros Önkormányzata által szervezett program keretében a kerület "Idősek Házának" nagytermében meghitt hangulatú adventi koncertet adtunk az idősebb generációjú hallgatóságból álló közönségnek. A Belvárosi Vegyeskar a program során hazai és külföldi zeneszerzők Karácsonyt váró kórusdarabjaiból állította össze műsorát. A közönség lelkes tapssal köszönte meg műsorunkat.

A koncert után a kórus tagjaival egy közeli kávézóba ültünk be, ahol megbeszélhettük ügyes-bajos, aktuális dolgainkat.Karnagyunk méltatta az év során megtartott koncertjeinket, szólt azok tapasztalatairól, megbeszéltük gondjainkat, kiemelve a kórusépítés fontosságát és szó volt a következő évi várható zenei programjainkról. No meg, el kell még számolnunk a pályázati pénzecskéinkkel is! Sajnos, hogy a férfiszólamok tagjai közül többen nem tudtak részt venni ezen a megbeszélésen! 

Meghitt Adventet, áldott, békés Karácsonyt és boldog, eredményekben gazdag, szép kórusművektől zengő 2019-es esztendőt Mindenkinek! Ezzel köszöntünk el egymástól!

Dátum
Helyszín
Budapest
Város
Budapest
Cím
Vadász utca 08.
Plakát
Évzáró megbeszélésünk