Kórus meghívó

Meghívó kórusunkban való éneklésre

BUÉK 2018!

Tisztelt Zene- és Kóruséneklést Kedvelő Hölgyem/Uram!

         Kedves Lányok és Fiúk!

   A Belvárosi Vegyeskar éves programja a ruszin farsangi hagyományok ápolásával egy bálon való fellépéssel indul, majd azt követően egy hétvégi kórustáborba vonulunk az új darabjaink megtanulására. Az éves koncertjeink számát 14-16 alkalomra tervezzük, amelyek során fellépünk a Szent István Bazilikában, a Duna Palota nagytermében, a Szervita téri Belvárosi Szent Anna templomban. Részt veszünk Dorogon egy nemzetközi kórustalálkozón, a főváros központi kerületinek a rendezvényein. Programjaink sorát az év végén az Adventi koncertjeink zárják, amelynek egyikét a Budai Várban tervezzük megtartani. Külföldi fesztiválokon való részvételünk során eddig megfordultunk majdnem minden szomszédos országban, de Prágában, Krakkóban, az olaszországi Toscanaban, Velencében és Jesoloban  is hirdethettük hazánk, fővárosunk zenekultúráját, a közös éneklés örömét. 

Az énekkar repertoárján megtalálható az egyetemes kóruszene szinte minden korszaka a gregoriántól a gospelig, a Kárpát-medence nemzetiségeinek zenéje, de jelentős helyet foglal el a kortárs magyar kóruszene és a magyar folklór is.

   Amennyiben szeret és egy kicsit tud is énekelni, szimpatikus Önnek ez az aktív, élménydús program és kevés kis szabadidejét hajlandó e célra fordítani, no meg jó társaságot, új barátokat keres … !? 

Keressen meg bennünket próbatermünkben!

Budapest V. kerület Arany János u. 10.("Aranytíz" Kultúrház)

Próbák: hétfő, szerda 18.00-21.00

Telefonon: 06 20 518-7558 Hangai Zsuzsa 

Emailben: bvk.jegyrendeles@gmail.com

Szeretettel hívjuk és várjuk! 

 

2018-01-01T00:00:01